SARAH KLANG // live@Smedjan 16/2

Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Fyra låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över och belönat Sarah själv den hedervärda nomineringen till ”Årets nykomling” på 2018 års Grammis-gala (8/2).

Den 9:e februari släpps Sarahs debutalbum, ”Love In The Milky Way” Men innan dess kommer hon bland annat att framträda i SVT:s ”På Spåret” (5/1) och på P3 Guld (20/1) varpå en efterföljande turné påbörjas som förutom Sverigedatum innefattar prestigefyllda festivalen SXSW i Austin, Texas.

Först ut på touren blir Tollered. Fredagen den 16 februari det bli en helt MAGISK kväll!

PLATS:
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserterna börjar.

BILJETTER:
Endast 70 biljetter! Köpes här på billetto.se
Förköp ett krav, obligatorisk vänskap/medlemskap.
(Vi säljer 10 st ståbiljetter extra i dörren från kl. 19. Medlemskap krävs vid köp i dörren.)

Kulturföreningen ser fram emot att träffa dig! På våra kvällsarrangemang krävs obligatorisk vänskap/medlemskap. Läs mer om vad det innebär, mer om vårt program och om hur du blir medlem i kulturföreningen härVarmt välkommen!